Warner Music Group придоби руския лейбъл Zhara Music, за който са

...
Warner Music Group придоби руския лейбъл Zhara Music, за който са
Коментари Харесай

Warner Music Group придоби руски лейбъл

Warner Music Group закупи съветския лейбъл Zhara Music, за който са абонирани реализатори като Morgenstern и Dava, предава. Едновременно със сделката беше оповестено и основаването на съветското поделение на звукозаписната компания с повече от 70 години история - Atlantic Records, част от групата компании на Warner Music. Именно то ще съставлява артистите, които преди са си сътрудничили със Zhara Music. 

Припомняме, че Zhara Music е учредена преди по-малко от три години от предприемачите и музиканти Емин Агаларов и Бахтияр Алиев, известни под псевдонима Bahh Tee. 

В резултат на договорката Zhara Music ще се ребрандира, с цел да продължи сполучливите си интервенции като Atlantic Records Russia и ще се интегрира в световната мрежа на Warner Music. Изпълнителите на Zhara Music към този момент са добре известни в Китай и Близкия изток и интернационалното наличие на Warner Music ще спомагат за по-нататъшно разпространение в света, отбелязват от Warner Music Russia. 

Бахтияр Алиев ще оглави Atlantic Records Russia като общоприет продуцент. " Приключението, в което се впуснахме с Емин преди по-малко от три години, от основаването на Zhara Music, беше в действителност вълнуващо. Знаехме, че слушателите ще харесат нашата музика и ще копнеят за нови открития, само че бяхме сюрпризирани какъв брой бързо всичко отлетя. Сега, ставайки част от фамилията на Warner Music, ще помогнем на нашите актьори да доближат ново равнище както тук, по този начин и на международната сцена ", разяснява Алиев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР